logo Multitronic Oy
Mjölnaregatan 10
65100 Vasa
Web: www.multitronic.fi
Telefon: 06 - 319 77 00
E-post: info@multitronic.fi

En ny era börjar!

Vi är glada att kunna meddela att våra iTronic- och Multitronic-butiker i Vasa går samman för att kunna erbjuda ännu bättre service. iTronic Vasa på Hovrättsesplanaden 19 kommer att ha sin sista dag fredagen den 14 juni. Från och med lördagen den 15 juni kommer alla våra Apple-relaterade produkter och tjänster att finnas tillgängliga i Multitronics butik i Vasa Mjölnaregatan 10.

Vad som förändras (inte så mycket!)

Apple-produkter i Multitronics Butik

Vi fortsätter att erbjuda hela utbudet av Apple-produkter och -tjänster i Multitronics butik i Vasa. Du kan fortfarande utforska ett brett utbud av Apple-produkter på plats och lära känna dem. Vårt engagemang för att tillhandahålla utmärkt service förblir oförändrat, vilket säkerställer att du får samma högkvalitativa service på den nya platsen.

Utökat produktutbud

I den nya butiken kommer du att få tillgång till ett bredare urval av produkter från bildskärmar och komponenter till hushållsapparater. Vi utökar vårt lager för att kunna erbjuda dig fler valmöjligheter och de senaste innovationerna.

Lager och butik

Vårt lager är beläget i samma byggnad, vilket eliminerar behovet av att transportera varor mellan olika platser. Det innebär ett större utbud av produkter som är tillgängliga direkt och snabbare leverans- och upphämtningstider.

Apple-auktoriserad serviceleverantör

Vi kommer att förbli en Apple Authorized Service Provider i Vasa. Det innebär att alla Apple-garantirelaterade frågor, oavsett var du har köpt din enhet, fortfarande kan hanteras i vår butik. Vi är det enda auktoriserade stället i regionen som erbjuder service på plats, och du är alltid välkommen att fråga oss om allt som har med Apple att göra.

Lite praktisk information om flytten:

Var kan jag hämta min beställning?
Alla beställningar som inte har hämtats ut före fredagen den 14 juni kommer att flyttas till den nya platsen. Du kan hämta dina beställningar i Multitronics butik i Vasa från och med lördagen den 15 juni. Vi kommer att informera kunder med öppna ordrar om förändringen via SMS eller e-post.
Var ska jag returnera en produkt?
Om du har en produkt som uppfyller returpolicyn kan du returnera den i Multitronics butik i Vasa.
Hur blir det med produktgarantin?
Som nämnts kommer vi att fortsätta att tillhandahålla Apple-auktoriserad service och flytta vår serviceavdelning till Multitronic Vasa-butiken. Om du har problem med en produkt som du har köpt på iTronic Vasa kan du besöka Multitronic Vasa för garantihantering.
Ytterligare information
Butikens öppettider: Måndag-fredag: 10-18, lördag 11-15
Ny plats: Mjölnaregatan 10, 65100 Vasa
Parkering: Gratis parkering finns precis framför butiken
Kontakta oss: För eventuella frågor angående flytten, vänligen kontakta oss på +358 6 319 77 00 eller info@multitronic.fi.

Tack för ert fortsatta stöd!

Det har varit ett nöje att betjäna tusentals kunder i nästan 14 år i hjärtat av Vasa, sedan vår stora öppning den 15.7.2010. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nya läge och ge dig en ännu bättre shoppingupplevelse.

iTronic Vasa team


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning